Κινήσεις για τον αντικαταστάτη του Σάμαρη κάνει ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο γίνονται επαφές με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Παπακουλί Ντιόπ.

Το συμβόλαιο του 28χρονου σενεγαλέζου αμυντικού μέσου (διαθέτει γαλλικό διαβατήριο) λήγει τοπ καλοκαίρι του 2015 στον ισπανικό σύλλογο και ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του στις αρχές του καλοκαιριού.

Στο μεταξύ από ώρα σε ώρα αναμένεται η Μπενφίκα να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη και ο πορτογαλικός Τύπος χτύπησε σε πρωτοσέλιδα την τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Αετών της Λισαβόνας.

Η A bola έχει φωτογραφία του 25χρονου διεθνούς αμυντικού μέσου που έφθασε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας και σημειώνει:

«Μόλις έφτασε για να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών και να γίνει ο αντικαταστάτης του Ένσο Πέρες». Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος και του μέσου του ΠΑΟΚ Μιγκέλ Βίτορ οι οποίοι έδωσαν την αγωνιστική ταυτότητα του Σάμαρη.

Η Record αναφέρει ότι ο Ζόρζε Ζεζούς έχει στη διάθεση του τον μέσο που θέλει στην Μπενφίκα!

Η Ο’ Jogo υπενθυμίζει ότι ο Σάμαρης είναι η τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας και έχει μεγάλο θέμα τον Αμπουμπακάρ που ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο.

Επίσημα Ερυθρόλευκος ο Ντουρμάζ

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο 25χρονος σουηδός διεθνής εξτρέμ Τζίμι Ντουρμάζ. Η διοίκηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την απόκτηση του και έτσι «γεμίζουν» οι πτέρυγες τις επίθεσης. Ο Μίτσελ έχει πλέον στη διάθεση τους, τους Αφελάι, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Φουστέρ, Φορτούνη, Κολοβό. Ο τελευταίος πιθανότατα θα επιστρέψει δανεικός στον Πανιώνιο.​

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους φιλάθλους πως δημιουργεί ένα νέο, πρωτοπόρο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας σε ότι αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια εντός έδρας αγώνες της ομάδας, έχοντας σαν σύνθημα «γεμάτο γήπεδο».

Στην ανακοίνωση τονίζονται: «Έχοντας ως στόχο την επιβράβευση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που προσφέρει πλούσια δώρα σε αυτούς που βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην ομάδα . Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας 2014-2015 και αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα γίνουν 6 κληρώσεις και συμμετέχουν :

1η. Όσοι παρευρεθούν στα 4 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος Α’ Γύρου

2η. Όσοι παρευρεθούν στα 7 από τα 9 παιχνίδια του πρωταθλήματος Α’ Γύρου

3η. Όσοι παρευρεθούν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος Α’ Γύρου

4η. Όσοι παρευρεθούν στα 4 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος Β’ Γύρου

5η. Όσοι παρευρεθούν στα 7 από τα 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος Β’ Γύρου

6η. Όσοι παρευρεθούν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος Α’ και Β’ Γύρου. Τα δώρα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα» .