Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, τη Δευτέρα την απόκτηση του 22χρονου παραγουανού επιθετικού Χόρχε Μπενίτες από την Γκουαρανί.

Ο Μπενίτες είναι προσωπική επιλογή του Μίτσελ και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο παραγουανός επιθετικός σε δηλώσεις του στο Οlympiacos TV ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και έδωσε υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

«Ξέρω τι σημαίνει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι έχω όλα τα φόντα για να βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο σύλλογος και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο», τόνισε ο Μπενίτες ο οποίος χαρακτήρισε το Τσάμπιονς Λιγκ σημαντική διοργάνωση και ανέφερε ότι θα πρέπει να δείξει τι αξίζει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

«Ηρθα στον Ολυμπιακό για δείξω ότι είμαι ένας πολύ ικανός επιθετικός. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Σάμαρης και η Μπενφίκα

Ο ισπανικός Τύπος συνεχίζει τα σενάρια απόκτησης του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα. Η Α Bola σημειώνει ότι ο τεχνικός των Αετών της Λισαβώνας Χέσους Ζεσούς είναι θαυμαστής του αμυντικού μέσου του Ολυμπιακού και ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στο ποσόν των 5 εκατ. ευρώ.

Τα εισιτήρια της πρεμιέρας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Γ. Καραϊσκάκης θα διατίθενται από την Τετάρτη στα εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 25 (10.00-18.00). Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Iντερνετ (www.olympiacos.org) από την Τρίτη (10.00 έως την εξάντλησή τους) . Οι τιμές τους: 10, 15 , 20 , 25 , 30 , 40 , 45, 70 και 100 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που κοστίζει 10 ευρώ (ετησίως) , ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη.