Αγκάθι στα πλευρά αποτελούν για τους δύο ισπανικούς κολοσσούς, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, οι τερματοφύλακές τους.

Η άφιξη του Κέιλορ Νάβας στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και η άρνηση του Ντιέγκο Λόπεθ να αλλάξει ομάδα δημιουργεί έντονο πονοκέφαλο στη Βασίλισσα. «Είμαι ο καλύτερος τερματοφύλακας εδώ και το ξέρετε» διεμήνυσε ο Λόπεθ στην ηγεσία της Ρεάλ.

Για να φύγει, ο Λόπεθ ουσιαστικά εκβιάζει τη Ρεάλ ζητώντας τα χρήματα που θα έπαιρνε για τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, που μαζί με την εφορία φτάνουν τα 12 εκατ. ευρώ. Η Μίλαν που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρωταθλητές Ευρώπης, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τους Μερένχες και να φέρει τον Λόπεθ στο Μεάτσα, αν φυσικά αποδεχθεί τους όρους της ο τερματοφύλακας.

Προβλήματα με το νούμερο 1 έχει όμως και η Μπαρτσελόνα. Η αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές άφησε ένα τεράστιο κενό. Ο Χιλιανός Κλαούντιο Μπράβο υπέπεσε σε γκάφα δεχόμενος γκολ από τριάντα μέτρα στο φιλικό με τη Νάπολι, με αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα του. Ο προπονητής του Λουίς Ενρίκε τον δικαιολόγησε, όπως έκανε και ο ίδιος με τον εαυτό του. «Είμαι ήρεμος. Ξέρω τι αξίζω και τι είμαι ικανός να κάνω. Γι’ αυτό έγινα τερματοφύλακας. Εχω ξαναπεράσει τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε ο Μπράβο. Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο Χιλιανός και μάλλον θα το καταλάβει όταν δει τον Γερμανό Τερ Στέγκεν στη θέση του είναι πως τα λάθη στην Μπάρτσα πληρώνονται πολύ ακριβά.