Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόνι Κρόος για τα επόμενα έξι χρόνια. Οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του διεθνή Γερμανού μέσου, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τα «πάντσερ» στο Μουντιάλ και θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Κρόος θα λαμβάνει έξι εκατομμύρια για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την μεταγραφή του Τόνι Κρόος, ο οποίος θα αγωνιστεί στο κλαμπ για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής θα παρουσιαστεί σήμερα, 17 Ιουλίου στις 17:00 στο Royal Box στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και θα ακολουθήσουν ιατρικές εξετάσεις.

Ο Τόνι Κρόος θα μεταβεί στο γήπεδο φορώντας για πρώτη φορά την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και στην συνέχεια θα μιλήσει στους δημοσιογράφους».

Κοντά σε συμφωνία και με τον Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται κοντά στο να φορέσει και αυτός την φανέλα της «βασίλισσας». Ο Κολομβιανός διεθνής μέσος είναι στις τελικές επαφές με την ισπανική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής, το κόστος της οποίας θα αγγίξει τα 80 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ισπανικών και γαλλικών ΜΜΕ ο διεθνής άσος, που ήταν πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ (6 γκολ) και έκλεψε την παράσταση με τις εμφανίσεις του, πρόκειται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένχες».

Η Ρεάλ έχει συμφωνήσει με τη Μονακό και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες. Η μεταγραφή αυτή πρόκειται για μια επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από αυτές των Τόνι Κρόος και Κέιλορ Νάβας.