Ο πιλότος μιας αεροπορικής εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών προσέφερε στους 160 επιβάτες του αεροσκάφους του γεύμα με 30 πίτσες ζητώντας τους συγγνώμη για την καθυστέρηση της πτήσης τους καθώς το αεροπλάνο του κόλλησε στην πίστα αεροδρομίου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

«Ηταν περίπου 22:30 της Δευτέρας (τοπική ώρα) όταν ο πιλότος της πτήσης της εταιρείας Frontier Airlines μας κάλεσε και μας ζήτησε να κάνει μια παραγγελία» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αντι Ρίτσι, επικεφαλής πιτσαρίας γνωστής φίρμας στο Τσεγιέν, της πολιτείας του Ουαϊόμινγκ. Ο πιλότος έπρεπε να «θρέψει» όλους τους επιβάτες αλλά και το πλήρωμά του και γι αυτό παρήγγειλε 35 πίτσες.

Ο Ρίτσι και δύο συνεργάτες του μετέφεραν τις πίτσες στο αεροδρόμιο και υπάλληλοι του αεροδρομίου τους συνόδευσαν στο αεροσκάφος όπου το πλήρωμα παρέλαβε την ειδική παραγγελία.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Ουάσινγκτον με προορισμό το Ντένβερ του Κολοράντο, αλλά έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Τσεγιέν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Οπως είπε ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος διανομής πίτσας ο πιλότος πλήρωσε τον λογαριασμό με πιστωτική κάρτα.