Ας αρχίσουμε από τα πιο άγνωστα στοιχεία για το ευρύ κοινό: τα τελευταία χρόνια η παντοκρατορία του μπαρ Pierros στη Μύκονο είναι πια καρτ ποστάλ του παρελθόντος και δεν υφίσταται, αφού το θρυλικό gay bar έχει κλείσει και το Jackie O' είναι το νέο στέκι και το «Pierros του 21ου αιώνα». Αν το πρώτο δέσποζε στην Πλατεία της Αγίας Κυριακής, το δεύτερο βρίσκεται στην περιοχή του Κάστρου και μετωπικά με την Τήνο. Τα τελευταία δύο χρόνια το Jackie O' επεκτάθηκε και στο Super Paradise αφού οι ιδιοκτήτες του αγόρασαν το θρυλικό beach bar Coco (για gay επίσης), το ανανέωσαν και ιδού το Jackie O' Beach.

Εδώ λοιπόν η Αννα Βίσση αποφάσισε να γιορτάσει τα σαράντα χρόνια πορείας της στο τραγούδι, στις 26 Ιουλίου, με έναν πληθωρικό τρόπο που θα συγκεντρώσει μοιραία τα φλας και τις οθόνες των κινητών: στη συναυλία της ελληνίδας τραγουδίστριας, θα εμφανιστεί η Κοντσίτα, φετινή νικήτρια της Γιουροβίζιον.
Η εκκεντρική περφόρμερ-τραγουδίστρια από την Αυστρία που δίχασε το φιλόμουσο κοινό (για το μούσι της πάντως και όχι για τις ερμηνευτικές της δυνατότητες που είναι αναμφισβήτητες) θα δώσει το «παρών» στο κοσμοπολίτικο νησί ενώ στο πάρτι της Βίσση θα συμμετέχουν επίσης οι Demy, Freaky Fortune, RiskyKidd και θα προβληθούν βίντεο σε σκηνοθεσία της Christine Crokos. Επίσης, θα ακουστούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες της ελληνίδας τραγουδίστριας με τη μορφή φλας μπακ, ενώ οι τιμές των κρατήσεων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη - για την ακρίβεια θα υπάρξει ενημέρωση αύριο για ρεζερβέ και τα συμπαρομαρτούντα. Πάντως αναμένεται χαμός, ίσως και παραπάνω από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας λίγες ημέρες μετά στο ίδιο πάντα νησί, αλλά στον έτερο κοσμικό πόλο της Ψαρρούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από