Δραματικό τέλος είχε η ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού στο Πακιστάν που παντρεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεση των συγγενών του. Οι γονείς της κοπέλας έκοψαν το λαιμό της κόρης και του συζύγου της, ο οποίος ανήκε σε «κατώτερη κάστα».

Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το 17χρονο κορίτσι και ο 31χρονος άνδρας είχαν παντρευτεί στις 18 Ιουνίου στο χωριό Σάτραχ του Πουντζάμπ, στο ανατολικό Πακιστάν.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι γονείς του κοριτσιού κάλεσαν το ζευγάρι στο σπίτι τους με την υπόσχεση πως η οικογένεια θα έδινε επιτέλους την ευλογία της στο γάμο τους.

«Οταν το ζευγάρι έφθασε εκεί, τους έδεσαν με σχοινιά. Ο πατέρας του κοριτσιού έκοψε τους λαιμούς τους» ανέφερε ο αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας Ράνα Ζασίντ.

Η αστυνομία συνέλαβε τους συγγενείς, οι οποίοι είπαν πως ο γάμος του κοριτσιού, της Μουαφία Χουσέιν, τους είχε φέρει σε δύσκολη θέση επειδή ο άνδρας που παντρεύτηκε είναι από κατώτερη φυλή.

Σύμφωνα πάντως με τις αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι συγγενείς απήγαγαν το ζευγάρι από το σπίτι του και το οδήγησαν σε γειτονικό χωριό όπου «τους σκότωσαν με αιχμηρά μαχαίρια που χρησιμεύουν για το κόψιμο σανού».