Περιζήτητος «γαμπρός» φαίνεται ότι έχει γίνει ο Κώστας Μανωλάς. Ο 23χρονος διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων και οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι εκπρόσωποι των Νάπολι και Ρόμα τον τσεκάρισαν στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Κολομβία. Το Sky Italia αναφέρει: «Ένας νεαρός Έλληνας σε ιταλικό σημάδι. Ο Μανωλάς παρακολουθείται από τις Ρόμα και Νάπολι. Ο κεντρικός αμυντικός, γεννημένος το 1991, είναι από τα πλέον λαμπερά σημεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία. Έγκαιρος και προσεκτικός στις επεμβάσεις του, ο Μανωλάς ήταν από τους πλέον θετικούς παίκτες στο ματς της Κολομβίας με την Ελλάδα. Ο Μανωλάς είναι καυτό όνομα, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην ποδοσφαιρική αγορά».

Σημειώνεται ότι η Νάπολι είχε καταθέσει πρόταση ύψους 8,5 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο, όμως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε την πρόταση.

Ο Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ μετά το Μουντιάλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αρσεναλ. Ο κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στον αγώνα με την Ουρουγουάη στη Βραζιλία, δήλωσε ότι«φυσικά και θα γυρίσω, αφού έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ».

Ο αγγλικός Τύπος ασχολείται με την σπουδαία απόδοση που είχε ο Κάμπελ κόντρα στην Ουρουγουάη.

Η ιστοσελίδα του Skysports σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Κάμπελ ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, θα επιστρέψει στην Άρσεναλ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να κρατήσουν τον 22χρονο διεθνή εξτρέμ, όμως μετά την εμφάνιση που είχε κόντρα στην Ουρουγουάη, οι ελπίδες είναι μηδαμινές.

Ο Πουλίδο

Η μεξικάνικη εφημερίδα «Record» σημειώνει ότι ο Αγιαξ ενδιαφέρεται για τον μεξικανό διεθνή φορ Αλαν Πουλίδο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως « ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη ελεύθερο εκμεταλλευόμενος το χάος που υπάρχει μεταξύ των ατζέντηδων της Τίγκρες και του μεξικανού επιθετικού. Οι Ολλανδοί δείχνουν αποφασισμένοι και προσφέρουν χρήματα και θέλουν να κλείσουν τη δουλειά με τον Πουλίδο το συντομότερο δυνατό, γιατί αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού Μιγκέλ Ερέρα χρησιμοποιήσει τον παίκτη έστω και για λίγα λεπτά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορεί να προκύψουν νέοι μνηστήρες που να δυσκολέψουν τη διαπραγμάτευση».

Ο Ολυμπιακός κάνει ενέργειες για την απόκτηση του ισλανδού φορ της Χέρενεφέϊν Αλεφρεντ Φινμπόγκασον και διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για τον ισπανό επιθετικό Οριόλ Ριέρα.