Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος αποφάσισε να πηδήξει με αλεξίπτωτο ώστε να γιορτάσει στον ουρανό τα… πρώτα 90 χρόνια της ζωής του.

«Είναι μία υπέροχη ημέρα στο Μέιν. Είναι τόσο καλή για να κάνεις πτώση με αλεξίπτωτο», ανέφερε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος πήδηξε από ελικόπτερο με το απόστρατο μέλος των Golden Knights, των αλεξιπτωτιστών του στρατού, Μάικ Έλιοτ.

Ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου, Τζιμ ΜακΓκράθ δήλωσε πως στον Μπους, που υποφέρει από τη νόσο Πάρκινσον, αρέσει πολύ η έκπληξη και η αδρεναλίνη, κάτι που απέδειξε και στα 75, τα 80 και τα 85 του όταν και πάλι γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον ίδιο τρόπο, πέφτοντας με αλεξίπτωτο.

«Έχει πάθος για τη ζωή. Θέλει να θέτει στόχους και να τους επιτυγχάνει. Στέλνει μήνυμα σε όσους βρίσκονται στα χρόνια της συνταξιοδότησής τους ότι μπορούν ακόμα να βρουν καθημερινές προκλήσεις», επισήμανε ο ΜακΓκράθ.

Σημειώνεται ότι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, έως και μέχρι πριν από λίγα χρόνια, επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα – και συγκεκριμένα την Κρήτη – όπου τον φιλοξενούσε ο φίλος του, πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.