Οι Μεξικανοί θεωρούν τον Αλαν Πουλίδο παίκτη του Ολυμπιακού, ο Παϊτίμ Κασάμι κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και ο τεχνικός της Αρσεναλ Αρσεν Βενγκέρ δεν έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τον Τζόελ Κάμπελ.

Ο Τύπος του Μεξικού άλλαξε στάση στο θέμα της μετακίνησης του Αλαν Πουλίδο. Αρχικά, τα ρεπορτάζ σημείωναν ότι ο 23χρονος διεθνής φορ της Τίγκρες δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016, ωστόσο δημοσιεύματα την Δευτέρα αναφέρουν ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος (στις 30 Ιουνίου) και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Ο Πουλίδο έχει σχεδόν κλείσει στον Ολυμπιακό. Το γνωρίζει ο ίδιος και είναι ενθουσιασμένος. Ο Άλαν αυτή τη στιγμή είναι 100% αφοσιωμένος στην εθνική του ομάδα και δεν πρόκειται να πει τίποτα για το μέλλον του πριν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ», αναφέρεται στο Μεξικό.

Η γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt που ασχολείται με τις μεταγραφές, θεωρεί τον Πουλίδο παίκτη του Ολυμπιακού και σημειώνεται πως υπάρχει προσύμφωνο των πρωταθλητών Ελλάδας με την Τίγκρες για την μεταγραφή του μεξικανού επιθετικού.

Ο Κασάμι

Στο μεταξύ στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται ο 22χρονος ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός Παϊτίμ Κασάμι ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τετραετές συμβόλαιο. Απομένει είναι να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Ολυμπιακού-Φούλαμ για να μετακομίσει ο Κασάμι στον Πειραιά.

Ο Κάμπελ και ο Καπέλ

Το θέμα του Τζόελ Κάμπελ αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Ο 22χρονος κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ επιθυμεί να επιστρέψει στην Αρσεναλ, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ σύμφωνα με την ιστοσελίδα calciomercato.it :

«Ο Τζόελ Κάμπελ είναι ο αστέρας της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο. Στην πραγματικότητα, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ. Οι Μπρόμιτς, Σαουθάμπτον ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του κοσταρικανού μεσοεπιθετικού».

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση στην Αρσεναλ για την παραμονή του Κάμπελ.

Η πορτογαλική Record σημειώνει ότι γίνεται μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Στόουκ για την απόκτηση του ισπανού μεσοεπιθετικού Ντιέγκο Καπέλ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 7 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για τον 26χρονο αριστερό εξτρέμ, με τον οποίο ο Μίτσελ είχε συνεργαστεί στη Σεβίλλη. Η Στόουκ είναι έτοιμη να προσφέρει 4,6 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Καπέλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016 στη Σπόρτινγκ Λισαβόνα.

Για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες και για την απόκτηση του 25χρονου ισλανδού διεθνούς φορ της Χέρενφεν, Αλφρεντ Φινμπόγκασον.