Ο τέταρτος τελικός με έπαθλο την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη ολοκληρώνεται με νικητή (84-80) τον ΠΑΟΚ.

Αμέσως οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου τρέχουν προς την ανατολική εξέδρα, ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες του Πανιωνίου κατευθύνονται στα αποδυτήρια.

Από μακριά οι νικητές δίνουν την εντύπωση ότι θα ανέβουν στις εξέδρες.

Το σπριντ λίγων μέτρων έχει τερματισμό δίπλα στην στατιστική υπηρεσία, εκεί όπου απολαμβάνει την αγαπημένη ομάδα του ο Γιαννάκης, ο πρωταγωνιστής των εορτασμών του Δικέφαλου του Bορρά στο τελευταίο ματς της σεζόν στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο Γιαννάκης είναι Άτομο με Ειδικές Ανάγκες, θεατής όλων των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ και χρηματοδότης της ΚΑΕ με ποσό των δυνατοτήτων του.

Φέτος παρέδωσε φάκελο με 50 ευρώ την παραμονή της εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στα Τρίκαλα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο οποίος είχε ζητήσει υποστήριξη από τους φιλάθλους, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Την Κυριακή οι παίκτες πανηγύρισαν μαζί του, ανταποδίδοντας την αφοσίωση, ενώ ο Πρέλιεβιτς του πρόσφερε τιο μετάλλιο με το οποίο ο ΕΣΑΚΕ βράβευσε τους συντελεστές της κατάκτησης της τρίτης θέσης.

«Είναι ένας από τους καλύτερους φιλάθλους μας, έρχεται σε όλα τα παιχνίδια και έχουμε μαζί του επικοινωνία.

Επικοινωνεί μαζί μας με τις εκφράσεις του και μας δείχνει τα συναισθήματά του» είπε στα nea.gr o Πρέλιεβιτς.

«Διαπιστώνω ότι απολαμβάνει τη ζωή από τη θέση του και με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει, αλλά τα ξεπερνάει και δείχνει χαρά και αγάπη προς όλο τον κόσμο.

Του έδωσα το μετάλλιό μου, διότι τον θεωρώ μέλος της ομάδας. Το άξιζε με τη στάση του φέτος και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι από αυτούς που έρχεται πάντα στο γήπεδο και βοηθάει την ομάδα πάντα.

Πιστεύω ότι με τη χειρονομία μας χάρηκε, διότι το κάναμε κι εγώ κι η ομάδα με όλη την αγάπη μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος τους πανηγυρισμούς με τον Γιαννάκη σχολίασε ο Γιώργος Δέδας: «Θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη και την τρίτη θέση σε ένα παιδί που έρχεται στο γήπεδο και μας υποστηρίζει, παρά τα ζητήματα που αντιμετωπίζει.

Θέλαμε να του προσφέρουμε αυτή τη χαρά κι αν βλέπατε πως πανηγύρισε, θα αντιλαμβανόσασταν τις χαρές που προσφέρει ο αθλητισμός. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι ανεκτίμητες».