Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 23χρονου μεξικανού διεθνούς επιθετικού Αλαν Πουλίδο και γίνονται ενέργειες να κλείσει τη μεταγραφή πριν ο παίκτης αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Τύπος στο Μεξικό αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πουλίδο και μάλιστα ο φορ της Τίγκρες μαθαίνει ελληνικά! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πουλίδο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και για να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο Μεξικανός θέλει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο έχοντας μεγάλο κίνητρο τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο εκπρόσωπος του Πουλίδο, Μαουρίτσιο Γκαρθία Ντε Λα Βέγκα έχει τονίσει ότι ο πελάτης του θα μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες και μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι της Τίγκρες έχουν διαφορετική άποψη και θέλουν οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να παραχωρήσουν τον Πουλίδο.

Ο Κάστρο

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με την Πόρτο για την απόκτηση του 26χρονου μέσου Αντρέ Κάστρο. Η Α Bola και η Record αναφέρουν για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ των δύο πλευρών και η μεταγραφή του Κάστρο και στο ποσόν που αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (3 -4 εκατ. ευρώ).

Ο πορτογάλος μέσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην τουρκική Κασίμπασα και το συμβόλαιο του στην Πόρτο λήγει το καλοκαίρι του 2015. Οι «Δράκοι» δεν υπολογίζουν τον Κάστρο και κάνουν ενέργειες προκειμένου να τον πωλήσουν ή να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Ο Ινς

Στο κυνήγι της απόκτησης του 22χρονου επιθετικού Τόμας Ινς βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του Πολ Ινς στη Mirror. Ο παλαίμαχος αγγλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επεσήμανε πως «η Ίντερ πάντα ήθελε τον Τόμας. Και ο Ολυμπιακός έχει μπει στο κυνήγι για την απόκτησή του, ενώ η Κρίσταλ Πάλας τον θέλει για να μείνει και την επόμενη περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Επίσης και η Έβερτον και η Τότεναμ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του».Ο Τόμας Ινς είναι δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας από την Μπλάκπουλ. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Β. Μαρινάκης παρών στους τελικούς του 3ου τουρνουά Σχολών του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στους τελικούς του 3ου τουρνουά των Σχολών του Ολυμπιακού στο Ρέντη και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

«Βασική μας προτεραιότητα είναι αυτά τα παιδιά. Θέλουμε το φυτώριό μας να είναι ελληνικό και να δούμε σε λίγα χρόνια αυτά τα παιδιά να πρωταγωνιστούν στην ομάδα μας. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουν από πολύ μικρή ηλικία να αγωνίζονται τίμια. Είναι κάτι που θα τους βοηθήσει στη ζωή τους», τόνισε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Πρέπει να καταλάβουν ότι οφείλουν να βασίζονται στις δυνάμεις τους. Να δουλεύουν σκληρά και να ξέρουν ότι δεν θα τους χαριστεί κανείς Όπως άρχισαν στον αθλητικό στίβο, δίνοντας τα πάντα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν, έτσι πρέπει να συνεχίσουν και στο υπόλοιπο της ζωής τους. Είμαστε εδώ, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με έργα. Και για τον Ολυμπιακό και για τον Πειραιά. Δύο μεγάλες αγάπες, το πάθος μας. Και κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Στους αγώνες συμμετείχαν οι Σχολές: Ρέντη, Καραϊσκάκη, Αλίμου, Ελαιώνα, Σεπολίων, Χαλανδρίου, Βάρης, Θεσσαλονίκης.