Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε την Κυριακή τον 28ο τίτλο της ιστορίας του στο πόλο, αφού επικράτησε με 11-6 της Βουλιαγμένης, στον τρίτο τελικό, στο άδειο (λόγω τιμωρίας) κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στη νίκη παίζοντας για άλλη μία φορά εξαιρετική άμυνα. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Γούνας 3, Φουντούλης, Ντόσκας, Μάγιαρακ από 2, Σχίζας, Βλαχόπουλος: Τα γκολ της Βουλιαγμένης σημείωσαν οι: Τίγκας 2, Μυλωνάκης, Αφρουδάκης, Καρούντζος, Μιράλης.

«Δεν είναι εύκολο να κατακτάς το Πρωτάθλημα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια με 27 νίκες σε 27 ματς και να έχεις κίνητρο σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και αυτή η ομάδα θα πάρει πολλά ακόμη στη σειρά. Η διοίκηση μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε όχι μόνο να ξεχρεώσει τον Ολυμπιακό αλλά να βάλει τις βάσεις για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σ’ όλα τ’ αθλήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακός, Θεόδωρος Βλάχος.

«Δυστυχώς δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει το Πρωτάθλημα αλλά τους περιμένουμε όλους την Τετάρτη στον Πειραιά για να τιμήσουμε όπως πρέπει και την γυναικεία ομάδα που κατέκτησε το Λεν Τρόφι αλλά και την ανδρική με την απονομή του Πρωταθλήματος. Η χρονιά δεν τελείωσε για εμάς. Θέλουμε το νταμπλ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε και το Κύπελλο», πρόσθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.