Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα γίνει το Σάββατο (26/04, 20:00, OTESPORT) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Eλληνας διεθνής διαιτητής είναι ο «εκλεκτός» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση και μάλιστα θα είναι η τέταρτη φορά που ο Κερκυραίος ρέφερι θα διευθύνει έναν τελικό.

Οι προηγούμενες τρεις ήταν συνεχόμενες και συγκεκριμένα τις σεζόν 2008-09 (Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-4 στην παράταση και 15-14 στα πέναλτι), 2009-10 (Παναθηναϊκός – Aρης 1-0) και 2010-11 (ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-0).

Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Ανδρέας Παππάς, ενώ παρατηρητής είναι ο Αντώνιος Σίπκας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το κοντινό περιβάλλον του Κάκου, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα «κρεμάσει» τη σφυρίχτρα του.