Το μακρύ ρόστερ των 56 ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Ολυμπιακός φαίνεται μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των πρωταθλητών για τη νέα σεζόν!

Ο Μίτσελ (φωτογραφία) θα έχει πολλή δουλειά αφού είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις και την επιλογή παικτών οι οποίοι αγωνίστηκαν δανεικοί.

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός παραχώρησε υπό μορφή δανεισμού, ούτε λίγο ούτε πολύ, 25 ποδοσφαιριστές! Ζήτημα είναι να επιστρέψουν στους Ερυθρολεύκους τέσσερις-πέντε, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία το ερχόμενο καλοκαίρι. Υποψήφιοι για να ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στην Αυστρία είναι οι Κολοβός, Διαμαντάκος, Γιαννιώτης.

Ο πρώτος έκανε καλή χρονιά στον Πανιώνιο, ο Διαμαντάκος μπορεί να αποτελέσει τρίτη ή τέταρτη λύση στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Γιαννιώτης είναι πολύ πιθανόν να μπει στην τριάδα των γκολκίπερ.

Ο Μίτσελ θα δοκιμάσει δανεικούς στα φιλικά ματς του Ολυμπιακού με Πανιώνιο (25/4), Λεβαδειακό (29/4) που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Εκκαθαρίσεις προβλέπεται να γίνουν στο ήδη υπάρχον ρόστερ, το οποίο αποτελείται από 31 ποδοσφαιριστές μαζί με τους πέντε από την ομάδα Νέων. Το βάπτισμα του πυρός πήραν φέτος οι Νίκος Βέργος, Πραξιτέλης Βούρος, Μανώλης Σάλιακας, Αντώνης Παπασάββας, ενώ υπήρχε και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ως τέταρτος γκολκίπερ.

Παρελθόν αποτελεί ο τραυματίας Ερνάν Πέρες, ο οποίος γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού προφίλ του στο facebook ότι επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι έχοντας ρήτρα σε περίπτωση τραυματισμού του. Ο Ιμπαγάσα είναι πιθανόν να συνεχίσει σε άλλο πόστο στον Ολυμπιακό, οι Μασάντο, Κάρολ δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ, ερωτηματικό παραμένει αν θα παραμείνουν οι Εντινγκά (τα δικαιώματά του ανήκουν στη Μονακό), Βαλντές (Αλ Τζαζίρα), ενώ πολύ δύσκολη θεωρείται η παραμονή των Κάμπελ (Αρσεναλ), Μαρκάνο (Ρούμπιν Καζάν). Επομένως ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές!