Δανεικοί επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πρόκειται για τους Μπουχαλάκη, Λυκογιάννη, Διαμαντάκο, Καραγκούνη, Κολοβό και Βλαχοδήμο οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού τη Δευτέρα του Πάσχα. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει φάκελο για την πρόοδο των έξι ποδοσφαιριστών την εφετινή σεζόν και από ότι φαίνεται θα περάσουν από εξετάσεις στα δύο φιλικά ματς.

Ο Μίτσελ θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των δανεικών αφού θα είναι υπεύθυνος για την τύχη τους. Επομένως τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Παρασκευή (13.00) και με τον Λεβαδειακό στις 29 του μήνα (16.00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή τους ή όχι στον Ολυμπιακό. Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ και οι δύο φιλικοί αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Δηλαδή δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους, ούτε σε εκπροσώπους του Τύπου.

Στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για την ομάδα του 2014-2015. Το κλίμα είναι θετικό για την παραμονή του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία. Ο ισπανός τεχνικός θα έχει πολύ δουλειά στη διαμόρφωση του νέου ρόστερ καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ υπάρχουν 56 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των Ερυθρολεύκων.

Συνολικά 25 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν δανεικοί την εφετινή σεζόν. Αναλυτικά: Βλαχοδήμος, Σιώπης, Κατάϊ (Πλατανιάς), Καραγκούνης, Τάτος (Άρης), Κολοβός (Πανιώνιος), Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Ιμπραϊμ (Εργοτέλης), Γιαννιώτης, Λύρας, Ρουγκάλας, Γκίνο (Φωστήρας), Αρης Βλάχος (Ερμής Ζωνιανών), Λεάντρο (ΠΑΣ Γιάννινα), Ντε Βινσέντι (ΑΠΟΕΛ)), Παιδάκης (Γλυφάδα), Πίνο (Ιντεπεντιέντε Μεντελίν), Βουτσιώτης (Ιωνικός), Γιαταμπαρέ (Μπαστιά), Ντιελνά (Αζαξιό), Ζντιέλαρ (ΟΦΚ Βελιγραδίου), Ιωαννίδης (Χάνσα Ρόστοκ).

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν οι: Ρομπέρτο, Μέγερι, Κάρολ, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Πελέ, Τόρες, Μασάντο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Σαβιόλα, Σάμαρης, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Σέποβιτς, Ολαϊτάν, Εντινγκά (δανεικός από Μονακό), Πέρες (με ειδική οψιόν από Βιγιαρεάλ), Βαλντές (δανεικός από Αλ Τζαζίρα), Μαρκάνο (δανεικός από Ρούμπιν Καζάν), Κάμπελ (δανεικός από Άρσεναλ) και από την ομάδα Νέων οι Χουτεσιώτης, Κ. Βλάχος, Βέργος, Σάλιακας, Βούρος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να συναντηθεί τις προσεχείς ημέρες με τον Μίτσελ και θα μπει σε τελική ευθεία το θέμα των μεταγραφών, των αποδεσμεύσεων, της επιστροφής δανεικών και της απόκτησης των δικαιωμάτων δανεικών παικτών όπως είναι οι Κάμπελ, Εντινγκά, Μαρκάνο, Βαλντές.