Χείμαρρος εναντίον του Νικήτα Κακλαμάνη = ήταν το πρωί της Δευτέρας η Φωτεινή Πιπιλή, δηλώνοντας πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα είχε αντιμετωπίσει πολύ διαφορετικά τη στάση του πρώην πλέον βουλευτή της ΝΔ στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου. Από τα πυρά της, όμως, δεν γλίτωσαν ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά ούτε και ο Πάνος Καμμένος.

Η Φωτεινή Πιπιλή σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την αναφορά του Νικήτα Κακλαμάνη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, κατά τη δήλωσή του έπειτα από τη διαγραφή από τη ΝΔ επειδή καταψήφισε άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

«Εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υπαινισσόμενη δε ότι ο Νικ. Κακλαμάνης σκεφτόταν τις ψήφους των φαρμακοποιών ψηφίζοντας ο ίδιος «παρών» στο επίμαχο άρθρο είπε:: «Λέει, 3.500 φαρμακεία θα τσιμπήσω… Ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή».

Η Φωτεινή Πιπιλή, όμως, σχολίασε και τη διαφοροποίηση του πρώην πρωθυπουργού στην ψηφοφορία: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης αυτή η θλιβερή… πασοκαρία μας έφεραν την Τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάχτυλο».

Τέλος, μιλώντας για τον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «λαλίστατο προστάτη του εθνους» και «ανεπάγγελτο». «Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση» πρόσθεσε η Φωτεινή Πιπιλή για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.