Με αφορμή μια δήλωση από 26 Φεβρουαρίου 2013, της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη που εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στα sites του ΔΟΛ το απόγευμα της Τετάρτης, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό οφείλεται σε τεχνικό λάθος που επανενεργοποίησε παλαιότερο άρθρο.

Ζητούμε συγγνώμη για την όποια παρεξήγηση προκλήθηκε καθώς η δήλωση της βουλευτού του ΚΚΕ είχε δημοσιευτεί στο site των ΝΕΩΝ στις 26.2.2013 και αφορούσε στις εσωκομματικές εξελίξεις εν όψει τότε του Συνεδρίου του κόμματος.

Από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ βγήκε πάντως η παρακάτω ανακοίνωση:

«Πριν λίγη ώρα, η ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος και το in.gr ανήρτησαν «ρεπορτάζ» με τίτλο «Αλλαγή ηγεσίας στο ΚΚΕ ζητεί η Λιάνα Κανέλλη», αναφερόμενα σε μια υποθετική συνέντευξη που δήθεν έδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ στη δημόσια τηλεόραση.

» Πρόκειται για μια είδηση παραποιημένη, πάνω σε μία συνέντευξη που έδωσε η Λιάνα Κανέλλη πριν από ένα χρόνο, πριν το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το περιεχόμενο της οποίας και τότε ήταν ψευδές. Και τότε είχε απαντηθεί και από την ίδια και από το Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

»Το δημοσίευμα προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος προς τους υπεύθυνους των ιστοσελίδων με αποτέλεσμα να κατέβει αμέσως μετά τη διαμαρτυρία. Επειδή ξέρουμε πως λειτουργεί το διαδίκτυο περιμένουμε από το Βήμα και το in.gr να προχωρήσουν άμεσα σε διόρθωση. Εφεξής η όποια αναπαραγωγή του ψευδούς δημοσιεύματος δεν μπορεί παρά να θεωρείται σκόπιμη».