Δέκα ημέρες έχουν περάσει από την αυτοκτονία της και οι όχι ιδιαίτερα καλοπροαίρετες αποκαλύψεις για τη Λ’Ορεν Σκοτ εξακολουθούν να αναδύονται στη βαλτώδη επιφάνεια της σόουμπιζ. Μια πρόσφατη, ας πούμε, θέλει τον Μικ Τζάγκερ να μην την παίρνει μαζί του στην τελευταία περιοδεία των Rolling Stones, επειδή τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας την έβλεπαν σαν τη «Γιόκο Ονο» του συγκροτήματος. Αντιπαθούσαν τη 49χρονη αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, διότι ήθελε, υποτίθεται, να έχει τον απόλυτο έλεγχο. «Οταν την έβλεπαν, έλεγαν «καλώς τη Γιόκο»» εμπιστευόταν προ ημερών στην εντυπωσιοθηρική «Νιου Γιορκ Ποστ» μια πηγή. Ανώνυμη φυσικά.

Ο χαρακτηρισμός αναφερόταν βεβαίως στην καλλιτέχνιδα και χήρα του Λένον που κατηγορήθηκε εμμονικά για τη διάλυση των Μπιτλς το 1970. Οι Στόουνς, πάλι, ζουν και βασιλεύουν. Στην τρέχουσα περιοδεία τους ωστόσο, με όνομα «14 on Fire», που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο από το Αμπου Ντάμπι και συνέχισε σε Τόκιο, Σαγκάη, Σιγκαπούρη, αρνήθηκαν να φορέσουν τα σκηνικά κοστούμια που η Λ’Ορεν προσφέρθηκε να σχεδιάσει για όλους. Ετσι κι εκείνη σχεδίασε μόνο την γκαρνταρόμπα του Μικ.

Σύμφωνα πάντα με τη «Νιου Γιορκ Ποστ», ο 70χρονος τραγουδιστής από τη μεριά του, σύντροφος της Σκοτ εδώ και 13 χρόνια, της ζήτησε προφανώς (δηλαδή τι θα πει «προφανώς»;) να μην τον συνοδεύσει στις συναυλίες, όπως έκανε την τελευταία δεκαετία. Τέτοια απόρριψη, ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, ήταν «ένα πολύ ισχυρό πλήγμα» για την αμερικανίδα σχεδιάστρια. Η ίδια εφημερίδα επίσης είχε υποστηρίξει προ ημερών ότι ο Τζάγκερ είχε χωρίσει τη Λ’Ορεν αρκετές εβδομάδες προτού φύγει για περιοδεία. Ο ισχυρισμός απορρίφθηκε από τον τεθλιμμένο ροκ σταρ σαν «φρικτό κουτσομπολιό».

Το ίδιο πάνω-κάτω θα έλεγε και ο εκπρόσωπος του Τζάγκερ για τη φαινομενική απροθυμία των υπόλοιπων Στόουνς να καλωσορίσουν τη Σκοτ. Η «Νιου Γιορκ Ποστ», πάντως, είχε προλάβει στο μεταξύ να προβεί και σε άλλες σκανδαλιστικές αποκαλύψεις. Η σχεδιάστρια ήθελε πάση θυσία να τα πάει καλά με τη μεγάλη οικογένεια του Μικ. «Προσπαθούσε πολύ σκληρά να ταιριάξει με τις κόρες του» έλεγε η πηγή. «Τις προσκαλούσε συνέχεια σε οικογενειακά δείπνα, αλλά εκείνες δεν ήταν πολύ ζεστές. Θεωρούσαν επίσης ότι ήταν εξουσιαστική και ο Μικ διαφορετικός, πιο συντηρητικός και λιγότερο διασκεδαστικός όταν ήταν μαζί της».

Μια πηγή είχε άποψη και για το ενδεχόμενο «λουκέτο» της επιχείρησης της Σκοτ. «Η απόφαση να την κλείσει πρέπει να ήταν πολύ θλιβερή και ταπεινωτική για εκείνη» έλεγε στην εφημερίδα. «Αυτό, συνδυασμένο με το ότι της ζητήθηκε να μην πάει στην περιοδεία των Στόουνς, μάλλον ήταν το κερασάκι στην τούρτα».