Μετά τον σάλο που ξέσπασε από το «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» του Δημήτρη Κουφοντίνα, νέο γύρο αντιδράσεων αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο που, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ετοιμάζεται να εκδώσει ο Σάββας Ξηρός.

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες με τον «Μιχάλη» της 17Ν να επιμελείται το εξώφυλλο της έκδοσης, με τίτλο «Πολιτική Ευθύνη». Στα τέσσερα κεφάλαια του βιβλίου, ο Σ.Ξηρός φέρεται να περιγράφει το πώς ξεκίνησε τη δράση του, ποιοι τον μύησαν και πώς έμαθε να χρησιμοποιεί όπλα.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Realnews δημοσιεύει δηλώσεις του εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που δίκασε σε πρώτο βαθμό του κατηγορούμενους της 17Ν, Χρήστου Λάμπρου, ο οποίος προτείνει να κατασχεθούν τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου του Δ.Κουφοντίνα.

«Κατά την άποψή μου, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να κατασχεθούν. Να βρεθεί νομικός τρόπος να μην καταλήξουν τα προϊόντα εγκλήματος στα χέρια του δολοφόνου. Άλλωστε το δικαστήριο τού έχει επιβάλλει χρηματική ποινή. Του έχουν επιδικαστεί δικαστικές δαπάνες. Όλα αυτά έχουν πληρωθεί;» αναφέρει ο κ. Λάμπρου.