Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε εκτός έδρας την Γουεστ Μπρομ 3-0, σε αγώνα για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Δέκα περίπου ημέρες πριν από τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουνάιτεντ, νίκησε επειδή απλά ήταν αποτελεσματική στην επίθεση.

Στο 34′ ο Τζόουνς πέτυχε το 1-0 και τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν στο β’ μέρος. Στο 64′ ο Ρούνι σκόραρε για το 2-0, ενώ ο Γουέλμπεκ στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Γουεστ Μπρομ, είχε αρκετές φάσεις να σημειώσει γκολ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.

Η σύνθεση της Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ (87′ Βίντιτς), Εβρά, Κάρικ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μάτα, Φελαϊνί, Φαν Πέρσι (63′ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Γιανουζάι (76′ Καγκάβα).

Η Τσέλσι νίκησε 4-0 την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας: Ο Σαμουέλ Ετό άνοιξε το σκορ στο 56′ και στη συνέχεια, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Αζάρ σημείωσε το 2-0 (60′). Ο Ντεμπά Μπα, πέτυχε άλλα δύο γκολ (88′ και 89′) για το τελικό 4-0.

Στο μεταξύ, η Φούλαμ ηττήθηκε 3-1 στο Κάρντιφ και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Μήτρογλου, αγωνίστηκε βασικός χωρίς όμως να βοηθήσει τη Φούλαμ, ενώ περισσότερα πρόσφερε ο Καραγκούνης, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 50′.

Στα άλλα ματς: Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον 0-1, Νόριτς-Στόουκ 1-1.