Μόνο η Ξάνθη έλειπε για να ολοκληρωθεί το απόλυτο χάος… Χθες, λοιπόν, η Skoda εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη Super League και γενικότερα στον χώρο του εγχώριου ποδοσφαίρου.

«Είναι θεμιτό να μας φτύνουν και να νομίζουμε ότι βρέχει;». Αυτό είναι ένα ερώτημα που τίθεται στην τοποθέτηση της Ξάνθης. Χωρίς απάντηση. Οπως δεν έχει απάντηση το γιατί δεν υπάρχουν προτάσεις προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση. Γιατί από λόγια και ανακοινώσεις όλοι έχουμε χορτάσει. Πάντως, η Super League δεν σκοπεύει να μείνει επί μακρόν αδρανής και πιθανολογείται ότι εντός των ερχόμενων 24ώρων θα πάρει θέση για τις καταγγελίες των προέδρων, τις αντιδράσεις των ΠΑΕ και το γαϊτανάκι των δηλώσεων σχετικών και άσχετων. Ο χορός του παραλόγου καλά κρατεί.

Επί του παρόντος, οι αρμόδιοι μαζεύουν το υλικό, βλέπουν ένα προϊόν να ξεφτίζει και προσπαθούν να βάλουν φρένο. Τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής; Λέγεται ότι επικοινώνησαν με τη Νova και έθεσαν το μείζον θέμα της κάλυψης, ή καλύτερα της μη κάλυψης, του δεύτερου γκολ του Πλατανιά. Της περιβόητης φάσης με την απόκρουση του Διούδη. «Γιατί δεν υπήρχε κάμερα πάνω στη γραμμή;» ήταν η ερώτηση. Από το κανάλι, δόθηκε απάντηση του στυλ «σε κάποια γήπεδα όπως αυτό του Πλατανιά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό» και το θέμα σταμάτησε εκεί. Αλλά είναι τρομερό ότι την πλέον σημαντική φάση σε αυτό το πρωτάθλημα η τηλεόραση δεν την έπιασε. Να δούμε αν κάτι θα φτιάξει το αμέσως προσεχές διάστημα γιατί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Την ίδια τρικυμία αντιμετωπίζει και η Football League. Η απόφαση του κ. Κούγια να αποσύρει την Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα προκαλεί τριγμούς. Ουσιαστικά, μπαίνει λουκέτο σε μια ομάδα. Και από την άλλη, τα όσα σοβαρά υποστηρίζει ο κ. Κούγιας είναι υλικό που ενδεχομένως να άξιζε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αρμοδίων.