Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας ο μητροπολίτης Γρεβενών Σέργιος, ύστερα από σύγκρουση ταξί, στο οποίο επέβαινε, με αγροτικό αυτοκίνητο στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το ταξί στο οποίο επέβαινε ο μητροπολίτης κατευθυνόταν από Δομοκό προς Λαμία. Ακριβώς την αντίθετη πορεία είχε το αγροτικό αυτοκίνητο.

Στο 8ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας - Δομοκού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο αγροτικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ταξί.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τρεις τραυματίες. Ο μητροπολίτης και ο οδηγός τού ταξί, καθώς και η συνοδηγός του αγροτικού μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή τους.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα και ιδιαίτερα από το 8ο έως το 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας - Δομοκού έχουν σημειωθεί πληθώρα ατυχημάτων με παρόμοιο τρόπο. Είναι, δε, ιδιαίτερα μεγάλη η συχνότητα ατυχημάτων κάθε φορά που βρέχει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από