Αφορμή για την επιχειρηματική του ιδέα στάθηκε ο μικρός του γιος, στον οποίο αρέσει η μαγειρική και ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στην κουζίνα τα μικρά ψάρια, όπως ο γαύρος και η σαρδέλα.
Ετσι, ο Γιώργος Τεριζάκης αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εταιρείας αλιευμάτων και εκτός από εμπορική, να γίνει πλέον επεξεργασίας και τυποποίησης.
«Βλέποντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και διαπιστώνοντας ότι ο χρόνος που περνά κανείς στην κουζίνα είναι ολοένα και πιο λίγος, κάναμε στροφή προς κάτι πιο γρήγορο, απλό και πολύ πιο λειτουργικό» τονίζει ο κ. Τεριζάκης. Φιλεταρισμένη φρέσκια σαρδέλα και γαύρο, από τις ελληνικές θάλασσες, με ελαιόλαδο ή καπνιστά, με διάφορα μπαχαρικά θα βγάλει το επόμενο διάστημα στην αγορά η εταιρεία Stella Mare, με έδρα τη Μεσσηνία.
«Το κτίριο είναι υπό κατασκευή ενώ ο εξοπλισμός που θα χρειαστούμε είναι καινούργιος. Αυτή η ιδέα, όμως, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει εάν δεν είχαμε όχι μόνο την οικονομική στήριξη από το βραβείο - 192.000 ευρώ ήταν η χρηματοδότηση - αλλά κυρίως την καθοδήγηση και τεχνογνωσία που μοιράστηκαν μαζί μας έμπειρα στελέχη της αγοράς».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από