Την υποστήριξη του ΠαΣοΚ προς την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων μετέφερε ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης στον δήμαρχο στη διάρκεια χθεσινής τους συνάντησης στο Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι «θα στηρίξουμε τον Γιώργο Καμίνη για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο» και τόνισε ότι ο δήμαρχος απέδειξε τα τελευταία τριάμισι χρόνια ότι δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος με σύγχρονες προοδευτικές ιδέες, αλλά και ένας πραγματικά χρήσιμος και ικανός δήμαρχος για την Αθήνα.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης σχολίασε πως «εμείς πορευόμαστε ενώνοντας δυνάμεις» και τόνισε πως «σε ένα πολιτικό τοπίο που είναι κατακερματισμένο και επιδιώκουν να επικρατήσουν ακραίες φωνές, πρέπει να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν».

Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι «έχουμε μπροστά μας μια προεκλογική περίοδο στην οποία θα εκθέσουμε αυτά που κάναμε για τον Δήμο Αθηναίων και την πόλη και όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο».