Ο Φερνάντο Σάντος μέχρι τώρα έχει επισημάνει δύο φορές δημόσια ότι αν η Μπενφίκα υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Το θέμα είναι τι θα γίνει αν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ υποτιμήσει τον εαυτό του και τι θα γίνει με τα προβλήματα που εμφανίζονται διαρκώς στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης είναι η τελευταία απόδειξη ύπαρξης του προβλήματος. Στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει στην Τούμπα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ έχει δεχθεί σε όλα γκολ –συνολικά 10 –και έχει πετύχει 9. Ο Χουμπ Στέφενς δίνει μεγαλύτερη βάση στην επίθεση παρά στην άμυνα. Απέναντι όμως σε μια ομάδα όπως η Μπενφίκα, που έχει πετύχει 36 γκολ σε 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, το να επιλέξεις ως καλύτερη άμυνα την επίθεση μπορεί να αποβεί ολέθριο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάντως έχουν προετοιμαστεί για μια μεγάλη βραδιά, αφού χθες έγινε το πρώτο sold out της περιόδου και η ατμόσφαιρα που θα αντικρίσει ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί αναμένεται να είναι μοναδική.