Το χθεσινό 0-0 για τον Αρη ήταν ένα αποτέλεσμα-μαχαιριά. Γιατί ο Αρης ήθελε να κάνει το «δύο στα δύο» μέσα στην εβδομάδα και μετά τον Πανιώνιο να πάρει το τρίποντο και κόντρα στη Βέροια.

Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Και η ομάδα αντιδρά. Οχι αγωνιστικά, αλλά με ανακοίνωση: «Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε. Το Τριώδιο άνοιξε για τον Αρη από τον Αύγουστο, καθώς μασκαρεμένοι καμικάζι αφαιρούν βαθμούς κάθε εβδομάδα. Σήμερα απλώς έπεσαν οι μάσκες» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καυστική τοποθέτηση της ΠΑΕ. Γίνεται σαφές πως οι διοικητικοί τα ρίχνουν στην ΚΕΔ και στον διαιτητή του αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας. Επιπρόσθετα, γίνεται αναφορά στα 11.500 εισιτήρια και τονίζεται πως «τόσα έκοψαν όλοι οι άλλοι μαζί, πλην Ολυμπιακού»: «Τον Αρη δεν τον θέλουν στη Σούπερ Λιγκ και με το ζόρι προσπαθούν να αφήσουν τα μικρομάγαζά τους να επιβιώσουν».

Αρα, επειδή κόβει πολλά εισιτήρια ο Αρης πρέπει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό εκτιμούν οι παράγοντες και αυτά λέει η ανακοίνωση. Ωστόσο, υπάρχουν και θέματα που δεν τα έθιξε. Κουβέντα για τη διακοπή στο 85′, για τις ρίψεις αντικειμένων που τραυμάτισαν στέλεχος της Βέροιας. Δεν το είδαν ή δεν θέλησαν να το θίξουν;

Θυμίζουμε, απλά, ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε ο κακός χαμός στο ματς Αρη-Πανιωνίου. Ο Παπαδόπουλος έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο παίκτη, η ένταση ήταν μεγάλη, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ξεσήκωσαν τον κόσμο με ανακοινώσεις τους και από τον Αρη σιγή!

Ασφαλώς και θα δεχθούμε τις απόψεις του Αρη για τη διαιτησία. Γιατί τα λάθη ώρες ώρες είναι χοντρά. Θα περιμέναμε, ωστόσο, την ίδια ευαισθησία η ΠΑΕ να τη δείχνει σε όλα τα θέματα. Να αντιδρά, να καταδικάζει, να τοποθετείται με την ίδια αμεσότητα που έκανε και μετά το χθεσινό παιχνίδι και όχι να σιωπά όταν είναι ένοχη. Οταν μετράς τη μια αποτυχία πίσω από την άλλη, το άλλοθι της διαιτησίας είναι επιεικώς σαθρό!