Στην Κεφαλονιά μεταβαίνουν τη Δευτέρα κλιμάκια γιατρών του Ειδικού Σώματος Υγειονομικών Επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) προκειμένου να εξεταστούν τα εκκρεμή αιτήματα των πολιτών.

Οι επιτροπές θα διεξαχθούν από 18/02/2014 έως και 20/02/2014 στο Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αργοστολίου (Λ. Βεργωτή & Αντίνορoς).

Στο διάστημα αυτό θα εξεταστούν και τα κατ' οίκον περιστατικά εφ' όσον είναι εφικτή η πρόσβαση στους ασθενείς.
Οι αιτούντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Υποκαταστήματος Αργοστολίου στα τηλέφωνα που έχουν δηλωθεί στις αιτήσεις. Εάν κάποιοι δεν λάβουν ενημέρωση ως προς την ακριβή ημερομηνία που θα εξεταστούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τοπικό Υποκατάστημα του Ιδρύματος, στα τηλέφωνα 26710-27817, 26710-27805 και 26710-25109.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων «οι ιατροί του Ειδικού Σώματος, συναισθανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν οι πολίτες της Κεφαλονιάς, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για συμμετοχή τους στις έκτακτες αυτές υγειονομικές επιτροπές παρά το ότι βρίσκονται σε απεργία επ' αόριστον.
Εάν κριθεί απαραίτητο, οι ιατροί θα παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί έως ότου εξεταστούν όλα τα εκκρεμή αιτήματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από