Σε σίριαλ εκτυλίσσεται ο δικαστικός πόλεμος ανάμεσα στον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος και στην πρώην αγαπημένη του Αντριάνα Φερέιρ. Η ιστορία μίσους που τους δένει ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης «γεμάτα αγάπη και αφοσίωση», όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο παρελθόν η 30χρονη σήμερα ηθοποιός, είναι λίγο-πολύ γνωστή.

Τα μίντια άλλωστε έβαλαν επαρκώς το χεράκι τους ώστε να αποκαλυφθεί η αιτία του χωρισμού τους, που δεν ήταν άλλη από ένα διαμέρισμα δύο εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη και μερικά χαστούκια πάνω στον καβγά των δύο εραστών.

Ολα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν η κατά πολύ νεότερη σύντροφος του 83χρονου Τζορτζ Σόρος του ζήτησε να της διευκρινίσει πότε θα αγοράσει το διαμέρισμα που της είχε υποσχεθεί.
«Ημασταν στο κρεβάτι όταν εκείνος μου απάντησε ψυχρά ότι το είχε δώσει σε άλλη φίλη του. Τότε άρχισα να φωνάζω και αυτός μου απάντησε ότι δεν τον νοιάζει» υποστήριζε τότε με δηλώσεις της η βραζιλιάνα ηθοποιός, ισχυριζόμενη μάλιστα πως ο επιχειρηματίας εκείνο το βράδυ τη χαστούκισε και αποπειράθηκε να την πνίξει.
Στην υπάρχουσα όμως δικαστική διαμάχη, μερικά χρόνια αργότερα, έρχεται ακόμη μία κατηγορία να προστεθεί. Αυτή τη φορά από την πλευρά του δισεκατομμυριούχου, του ανθρώπου που είναι αλλιώς γνωστός ως «ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας».
Οπως υποστηρίζει ο 83χρονος, πατέρας πέντε παιδιών και τρεις φορές παντρεμένος (ενώθηκε πέρυσι με τα δεσμά του γάμου με τη μόλις 42 ετών Ταμίκο Μπόλτον, τη γυναίκα που τελικά «καρπώθηκε» το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη), κατά τη διάρκεια παλιότερης κατάθεσής του για την υπόθεση, η Αντριάνα Φερέιρ του τράβηξε βίαια τα ακουστικά που φορούσε και χτύπησε τον δικηγόρο του Μάρτιν Σίνγκερ.
Η δικαστής Ντέμπορα Τζέιμς την κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά και της απαγόρευσε να είναι παρούσα όταν οι υπόλοιποι μάρτυρες θα προσέρχονταν για να καταθέσουν.
Η «τιμωρία» της μόνο άδικη δεν αποδείχθηκε αφού στο παρελθόν η Βραζιλιάνα είχε πάει στην εκδίκαση της υπόθεσης –εκείνη την ημέρα κατέθετε ο πρώην σύντροφός της –μαζί με κάμεραμαν προκειμένου να βγάλει το οπτικοακουστικό υλικό στο… CNN!

Εκτοτε οι δικηγόροι και των δύο πλευρών αποφάσισαν πως για το κοινό καλό θα έπρεπε οι καταθέσεις να δίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Η συνέχεια, όπως όλα δείχνουν, θα δοθεί πάλι σε κάποια δικαστική αίθουσα…