Μία απρόσμενη εξέλιξη έκρυβε η Παρασκευή για τον Κώστα Μήτρογλου, τονΓιώργο Καραγκούνηκαι όλους τους συμπαίκτες τους στη Φούλαμ, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε το βράδυ την ξαφνική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Γερμανό, Φέλιξ Μάγκατ στη θέση του Ρενέ Μολεστέιν,ο οποίος ανέλαβε την ομάδα την 1η Δεκεμβρίου.

Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαλίντ Χαν, είπε πως η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στα τελευταία ματς, αλλά νίκησε για τελευταία φορά την 1η Ιανουαρίου…

Ο Μάγκατ αναλαμβάνει την ουραγό του αγγλικού πρωταθλήματος και από το Σάββατο και για τους επόμενους 18 μήνες (καλώς εχόντων των πραγμάτων) όπως προβλέπει το συμβόλαιό του, θα προπονεί τον Μήτρογλου -το πιο νέο απόκτημα της ομάδας- με στόχο πρώτα απ΄όλα τη σωτηρία του συλλόγου.

Ο Μάγκατ θα δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Γερμανίας ενώ η τελευταία ομάδα του ήταν η Βόλφσμπουργκ, από όπου απομακρύνθηκε στα τέλη του 2012. Πρόσφατα πάντως απέρριψε πρόταση από το Αμβούργο.

Μένει να φανεί εάν ο έλληνας στράικερ, γερμανικής ποδοσφαιρικής παιδείας και γλώσσας, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή του, ο οποίος έχει τη φήμη ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κόουτς που εφαρμόζει σκληρή πειθαρχία.