«Τεράστιο επίτευγμα της Ελληνικής Αστυνομίας» χαρακτήρισε τη μείωση της εγκληματικότητας το 2013, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

«Η μεγάλη μείωση στα ποσοστά της εγκληματικότητας για το σύνολο του 2013, στα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά ότι σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας η Ελληνική Αστυνομία προσφέρει μέγιστο έργο στην προστασία της ζωής, της περιουσίας και της αξιοπρέπειας του πολίτη», είπε ο υπουργός.

«Δεδομένων των συνθηκών πρόκειται, στην κυριολεξία, για ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο αποτελεί και μία πολύτιμη παρακαταθήκη για τη δημιουργία μίας αποτελεσματικής και σύγχρονης Αστυνομίας, με το νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης των Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο βρίσκεται ήδη στη Βουλή», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.

Και κατέληξε: «Για τον ίδιο λόγο, επιθυμώ από καρδιάς να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για το εξαιρετικά κρίσιμο έργο που επιτελούν και το συναίσθημα προσήλωσης στο καθήκον που τους διακρίνει. Η συμβολή τους στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της πατρίδας μας είναι ανεκτίμητη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από