Μια μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ προγραμματίζει ο όμιλος Grace στην περιοχή της Καλάματας.

Το ξενοδοχείο Grace Kalamata, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος, θα βρίσκεται στην παραλία της Βελίκας, σε έκταση περίπου 300 στρεμμάτων, λίγο έξω από την πόλη της Καλαμάτας. Θα διαθέτει συνολικά 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 βίλες, τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων.

Με την προσθήκη του συγκεκριμένου συγκροτήματος ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο προορισμός και το ξενοδοχειακό δυναμικό της Καλαμάτας, που ήδη διαθέτει το Costa Navarino, ένα από τα πλέον πολυτελή τουριστικά συγκροτήματα της Ευρώπης. Η συγκεκριμένη επένδυση, όπως ανακοινώθηκε από τον όμιλο Grace, θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες το 2017.

Το Grace Kalamata θα απέχει περίπου δυόμισι ώρες από την Αθήνα και 13 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο, που εντάσσεται στην ομάδα των ξενοδοχείων Grace στην Ελλάδα, μετά τα Grace Mykonos και Grace Santorini, καθώς και του Grace Kea που βρίσκεται υπό κατασκευή. Στον όμιλο έχει περιέλθει και η διαχείριση του συγκροτήματος Elatos Resort , στην περιοχή του Παρνασσού. Η Grace Hotels αποτελεί μέρος του LibraGroup, ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη.