Τους μιλάει ο Χουμπ Στέφενς, ύστερα από κάθε άσχημη εμφάνιση, με αποκορύφωμα την ήττα από τον Πλατανιά, (όταν τους μάζεψε στο γήπεδο και τους έδειξε σε βίντεο τα λάθη τους). Τους μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης μέσω Skype.

Τους «μιλούσαν» οι φίλαθλοι στο γήπεδο, όταν δεν απέδιδαν καλό ποδόσφαιρο, με τις αποδοκιμασίες από την κερκίδα. Επειδή όμως φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν άκουγαν αυτά που τους έλεγαν, οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν να πάνε στα βοηθητικά γήπεδα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον Χουμπ Στέφενς πρόσωπο με πρόσωπο.

Η επίσκεψη των περίπου 30 εκπροσώπων των οργανωμένων έγινε σε ήρεμο κλίμα, αντίθετα με ό,τι έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν σε παρόμοιες επισκέψεις, και αυτό που είπαν σε γενικές γραμμές στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν ότι στηρίζουν τον Στέφενς, ότι δεν τους νοιάζει αν θα χάνει η ομάδα, αρκεί να βλέπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίκτες που να προσπαθούν και ότι αν έχουν προσωπικά μεταξύ τους, θα πρέπει ή να τα λύσουν ή τουλάχιστον να τα αφήνουν εκτός γηπέδου όταν αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας. Τέλος, τους εξέφρασαν το παράπονό τους γιατί δεν πηγαίνουν στην κερκίδα για να χαιρετήσουν τους οργανωμένους μετά το τέλος του κάθε αγώνα, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι καλό και είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών να το αλλάξουν. Ο Στέφενς για την ώρα χαίρει της εκτίμησης του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος του τηλεφώνησε χθες μετά την επίσκεψη των οπαδών και του εξέφρασε τη στήριξή του. Ενδεικτικό πάντως της κακής εικόνας της ομάδας είναι ότι για τον μήνα Ιανουάριο οι φίλαθλοι ψήφισαν ως MVP τον Γλύκο. Οταν σε έναν από τους πιο παραγωγικούς μήνες της ομάδας, με 16 γκολ στο ενεργητικό της και 4 στο παθητικό της, έχοντας αντιμετωπίσει στα έξι παιχνίδια υποδεέστερους αντιπάλους όπως ο Ηρακλής (2 παιχνίδια), η Βέροια και ο Απόλλων Σμύρνης, έχεις ως MVP τον τερματοφύλακα, τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.