To καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του, καθώς την προσεχή Δευτέρα κλείνει τα 51 του χρόνια, έλαβε ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έγινε πατέρας δύο δίδυμων κοριτσιών.

Ο Τζόρνταν είναι παντρεμένος με την 35χρονη Ιβέτ Πριέτο, την οποία γνώρισε πριν από έξι χρόνια σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας τα δύο νέα μέλη της οικογένειας ήρθαν στη ζωή την Κυριακή στο Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα και είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Το όνομά τους, είναι Βικτόρια και Ιζαμπελ.

«Η Ιβέτ Τζόρνταν και τα μωρά είναι καλά στην υγεία τους και η οικογένεια είναι πανευτυχής» δήλωσε ο Εστι Πορτνόι, εκπρόσωπος του Μάικλ Τζόρνταν.

Εξι φορές πρωταθλητής ΝΒΑ και δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ ο Τζόρνταν έχει άλλα τρία παιδιά – δύο γιους, τον Μάικλ και τον Μάρκους Τζέιμς και μία κόρη την Τζασμίν – από τον γάμο του με τη Χουανίτα Βανόι. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2006.

Ο Τζόρνταν είναι ιδιοκτήτης της ομάδας του ΝΒΑ Σάρλτο Μπόμπκατς οι οποίοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και ενδέχεται να προκριθούν στα πλέι οφ του ΝΒΑ για πρώτη φορά από το 2010 όταν ο «Air» απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών.