Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter και με ανακοίνωση, ο Βασίλης Κικίλιας διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έχει στείλει έμβασμα στο εξωτερικό που δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του.

«Όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό μου είναι απολύτως ψευδή! Για θέματα ηθικής και νομιμότητας δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου!» αναφέρει στο Twitter και σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι με έκπληξη διαβάζει τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Εξηγεί επίσης ότι τα χρήματά του προέρχονται από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες πολύ πριν την ενασχόλησή του με την πολιτική (επαγγελματικό μπάσκετ, ιατρική), ότι είναι φορολογημένα στο σύνολό τους, ότι βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες και είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες του.

«Πορεύομαι με την τιμή και την υπόληψή μου, που κανένας δεν μπορεί και δεν δέχομαι να αμφισβητήσει. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ ένδικα μέσα αλλά το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου»», προσθέτει ο βουλευτής της ΝΔ.