Η ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ έσπευσε να διαψεύσει μέσω του λογαριασμού της στο twitter ξένα δημοσιεύματα που την έφεραν να είχε στο παρελθόν σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

«Γελοίες και ανόητες ιστορίες για μένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς αναληθείς. (Η υπόθεση βρίσκεται) στα χέρια των δικηγόρων μου» ήταν το σχόλιο της Χάρλεϊ στο twitter.

Το ταμπλόιντ «The Globe» είχε επικαλεστεί ηχογράφηση την οποία φέρεται να έχει κάνει ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ με τον οποίο η Χάρλεϊ είχε παλιότερα σχέση. Ο Σάιζμορ ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι το 1998 ο Κλίντον τού ζήτησε το τηλέφωνο της Χάρλεϊ και στη συνέχεια την έφερε στο Λευκό Οίκο. Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι ο Κλίντον και η Χάρλεϊ διατήρησαν τη σχέση τους για καιρό.

Το 1998 ο Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και παντρεμένος με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία παραμένει σύζυγός του και τώρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία της χώρας. Ο Κλίντον και η Χάρλεϊ είχαν φωτογραφιστεί επίσημα μαζί το 2005 κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού χορού μασκέ στη Ρωσία.