Με μεγάλη πλειοψηφία η περιφερειακή επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Θόδωρου Καρυπίδη για τη θέση του περιφερειάρχη.

Στην ψηφοφορία στο περιφερειακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν -δια ανατάσεως των χεριών- εννέα ψήφοι υπέρ της υποψηφιότητας Καρυπίδη και τρεις κατά.

Εντούτοις, κύκλοι από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι επρόκειτο για άτυπη ψηφοφορία, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό και δεν μάλλον δεν θα επηρεάσει την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή.  

Την ίδια ώρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης, επιμένει στην κάθοδό του και με νέα γραπτή του ανακοίνωση, ανέφερε ότι συνεχίζει τον αγώνα του, απευθυνόμενος στους πολίτες «ανεξαρτήτως πολιτικών χρωμάτων» και δήλωνε την αντίθεσή του στον αντισημιτισμό και τον φασισμό.

«Με δεδομένη και κάθετη την αντίθεσή μου στον αντισημιτισμό και στον φασισμό αντιστέκομαι στην αδηφάγα επικοινωνιακή ανθρωποφαγία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν» αναφέρει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από