Η Φούλαμ φαίνεται ότι θα δώσει τα ρέστα της για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και θα καταγραφεί στην ιστορία της ως πιο δαπανηρή μεταγραφή. Ανθρωπος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Λονδίνο με στόχο να επιτευχθεί το deal της συμφωνίας με τον λονδρέζικο σύλλογο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία και δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για τον κόσμο των Ερυθρολεύκων αν η μεταγραφή κλείσει στο ποσόν των €14, 5 εκατ. ή των €15 εκατ. ή των €15,5 εκατ. Ο Μήτρογλου αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και αναμένεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και για υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ.

Οι αντκαταστάτες

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν τους αντικαταστάτες των Μήτρογλου, Βάις (πήρε μεταγραφή στην Λεκβίγια του Κατάρ) προκειμένου να διαπιστώσουν αν θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό τους ή θα αποδυναμωθεί το ρόστερ και μάλιστα ενόψει των δύσκολων αγώνων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμιπονς Λιγκ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν πιάσει δουλειές με φούντες οι μάνατζερ οι οποίοι έχουν προτείνει ονόματα και ονόματα στον Ολυμπιακό για τις θέσεις του σέντερ φορ και του εξτρέμ. Η χειμερινή μεταγραφή περίοδο έχει περιορισμένη γκάμα παικτών και δεν ενδείκνυται για την ενίσχυση του ρόστερ. Αποτελεί κανόνα ότι όποιος σύλλογος θέλει καταξιωμένο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να πληρώσει ακριβά. Εκτός και αν επιλέξει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ή και εκτός αυτής. Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχει προταθεί για τη θέση του φορ είναι ο 31χρονος Παραγουανός διεθνής Νέλσον Βαλντές ο οποίος έχει παραστάσεις από Γερμανία ( Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ), Ισπανία (Χέρκουλες, Βαλένθια ), Ρωσία (Ρούμπιν Καζάν) και τώρα είναι παίκτης της Αλ Τζαζίρα.

Για τη θέση στις πτέρυγες, έχει προταθεί ο 25χρονος Αργεντινός Οσκαρ Τρέχο (Τουλούζ) ,τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μίτσελ. Ο Τρέχο ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Μαγιόρκα και δόθηκε δανεικός στην Ελτσε. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Σόρτινγκ Χιχόν και τώρα αγωνίζεται στην Τουλούζ.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση δανεισμού του.

Ακόμα έχουν προταθεί οι Πέρες, Λεζάρ για τα άκρα της επίθεσης. Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται περνάει το θέμα της μετακίνησης τώρα του Δημήτρη Κολοβού του Πανιωνίου, τον οποίο έχει ήδη κλείσει ο Ολυμπιακός για το ερχόμενο καλοκαίρι.