Ο νεαρός που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στο Μέριλαντ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ήταν ο 19χρονος Ντάριον Μάρκους Αγκουιλάρ, ο οποίος ζούσε με τη μητέρα του σε κοντινό προάστιο της Ουάσινγκτον, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν είναι ακόμα σε θέση να παράσχει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με τους λόγους που ο 19χρονος σκότωσε δύο νεαρούς στο εμπορικό κέντρο Mall in Columbia, το οποίο βρίσκεται μόλις 32 χιλιόμετρα δυτικά της Βαλτιμόρης, πριν – από ότι φαίνετα ι- αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει τον Αγκουιλάρ με τα δύο θύματα, τα οποία εργάζονταν σε κατάστημα ρούχων στο εμπορικό κέντρο, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Χάουαρντ, Μπιλ ΜακΜάχον.

«Δεν έχουμε βρει ακόμα να υπάρχει καμία προφανής ένδειξη ότι ο ένοπλος γνώριζε τα θύματά του».

Ο Αγκουιλάρ πυροβόλησε 6 έως 8 φορές με μία καραμπίνα, σκοτώνοντας της Μπριάνα Μπενλόλο, 21 ετών και τον Τάιλερ Τζόνσον, 25 ετών, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος βρισκόταν σε χαμηλότερο όροφο του εμπορικού, υπέστη τραυματισμό στο πόδι, ενώ 4 ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από το χάος που ακολούθησε των πυροβολισμών.