Ανοιχτή θα μείνει όλη η Θύρα 7 στο παιχνίδι Ολυμπιακού-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (25 Φεβρουαρίου) για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΟΥΕΦΑ έκανε δεκτό το αίτημα των Ερυθρολεύκων και ύστερα από τροποποίηση της τιμωρίας που είχε επιβάλλει για το πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο στον αγώνα με την Άντερλεχτ, το πέταλο θα παραμείνει ανοιχτό και θα κλείσουν οι Θύρες 3 και 4 χωρητικότητας 2.000 θέσεων (τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ).

Ο Ολυμπιακός μετά την απόρριψη της έφεσης, αντιπρότεινε στην ΟΥΕΦΑ να μείνουν κενές οι Θύρες 3 και 4 που επίσης αριθμούν 2.000 θέσεις και να γεμίσει κανονικά το πέταλο της Θύρας 7. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε τιμωρήσει πρωτόδικα τον Ολυμπιακό με το κλείσιμο του κάτω τμήματος της Θύρας 7, χωρητικότητας 2.000 θέσεων. Η εξέλιξη λοιπόν ήταν ευνοϊκή για την ομάδα του Μίτσελ και ο 12ος παίκτης θα βρίσκεται στις επάλξεις στο απόρθητο φρούριο.

Η Θύρα 7 θα είναι κατάμεστη από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στην προσπάθεια κατάκτησης θετικού αποτελέσματος στο πρώτο ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ενόψει των αγώνων με τη Μάντσεστερ Γιουάιτεντ από τα επίσημα καταστήματα του Ολυμπιακού Red Store κυκλοφόρησε μία σειρά συλλεκτικών προϊόντων.

Ο Ολυμπιακός 24ος στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που προπορεύεται από τις υπόλοιπες ελληνικές στην ευρωπαϊκή κατάταξη συλλόγων του Euroclubindex, καταλαμβάνοντας την 24η θέση. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν 2.991 βαθμούς και αισιοδοξούν ότι θα συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα για να βελτιώσουν τη θέση τους στην ευρωπαϊκή κατάταξη. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 79 θέση με 2.436 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός κατέχει την 124η θέση με 2.214 βαθμούς.