Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη βαθμολογία ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Πανιώνιο και ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο, ενώ ο Πανθρακικός ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια και τα σουτ των ποδοσφαιριστών του έκαναν δύσκολη τη ζωή του γκολκίπερ Ανέστη.

Μόλις στο 6′ ο Ιγκόρ σημείωσε το 1-0. Στο 27′ ο Ντούνης με ωραίο σουτ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενος(1-1).

Ο Χασομέρης είχε δοκάρι στο 38′ για τον Πανθρακικό και στο 59′ ο Ρομέου έκανε το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 63′ από τον Χασομέρη και στο 68′ ο Τζάνης με σουτ πέτυχε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Καθάριος, Κουλουχέρης.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ρομέου, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Εμπόου, Μπαϊκαρά(32′ Χασομέρης), Τζάνης(80′ Μολίνα), Ντιόγκο(46′ Καθάριος).

Πανιώνιος: Ανέστης, Αραβίδης, Ντούνης (66′ Γιάννου), Κουλουχέρης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος(76′ Πάνος), Κολοβός(52′ Λάζνικ), Παντίδος, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Στην Τρίπολη, Αστέρας και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Διαιτητής: Παπαπέτρου.

Αστέρας Τρίπολης:

Μπαντής, Λούι(83′ Κάφα), Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο(62′ Ντελγάδο), Μπαράλες, Καράνκο, Ντε Μπλάσιτς.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος(69′ Στάθης), Παπάζογλου(90′ Ροβίθης), Μακρής, Περογαμβράκης(86′ Μπανούσης).