Ειδικότητα στην αρπαγή παικτών έχει αποκτήσει η Τσέλσι. Μετά τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν, τον οποίο έκλεψε μέσα από τα χέρια της Τότεναμ το καλοκαίρι, οι Μπλε επανέλαβαν το «κόλπο» και με τον επιθετικό της Βασιλείας Μοχάμεντ Σάλαχ που αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ο επονομαζόμενος και «Μέσι της Αιγύπτου», είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια εναντίον της Τσέλσι στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεταγραφή του στοίχισε στη λονδρέζικη ομάδα 11 εκατ. στερλίνες (περίπου 13,4 εκατ. ευρώ).

70 εκατ. για τον Πογκμπά. Η Παρί Σεν Ζερμέν, στο μεταξύ, φέρεται αποφασισμένη να φέρει στο Παρίσι το ανερχόμενο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Πολ Πογκμπά. Για το «μεγάλο λάθος» του Φέργκιουσον, όπως θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού ο Σκωτσέζος δεν έδωσε την ευκαιρία στον Γάλλο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και ουσιαστικά τον έδιωξε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παρί προσφέρει 70 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, υποστηρίζει η «Γκατζέτα ντελο Σπορτ».

Η Βέκια Σινιόρα διαμηνύει ότι ο παίκτης δεν φεύγει από το Τορίνο. Είναι γνωστό ωστόσο ότι τον Πογκμπά θα ήθελαν πολύ η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης και η πιθανότητα να γίνει «πλειστηριασμός» για τον νεαρό διεθνή είναι μεγάλη.