Από την ομάδα των 11 του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Πεταλωτής μίλησε (Βήμα FM) για μεγάλη καχυποψία από όλους τους εμπλεκομένους στην Κεντροαριστερά και σχολίασε ότι «τάχιστα θα πρέπει να αποφασίσουμε αν υπάρχουμε ως ΠΑΣΟΚ και με ποιους θα πάμε». Ο Θανάσης Χειμωνάς που συμμετέχει και στους 58 είπε (9,84) για το ευρωψηφοδέλτιο: «Η θέση μου είναι ότι το σύμβολο του ΠαΣοΚ πρέπει να υπάρχει στο ψηφοδέλτιο».

Από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης επανέλαβε ότι πήγε στην εκδήλωση των 58 ως ακροατής γιατί εκεί έχει συντρόφους με τους οποίους συμπορεύτηκε τα τελευταία 40 χρόνια και τόνισε ότι «καλά έκανα και πήγα, και θα ξαναπάω».

Επίσης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, που θα μιλήσει τη Δευτέρα στην εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά, παρομοίασε (Βήμα FM) την Κεντροαριστερά με πολλά μικρά χωριά και τόνισε πως το θέμα είναι να συγκροτηθούν σε μία συμπαράταξη σε επίπεδο συμμαχίας. Επίσης στον ίδιο ραδιοσταθμό ο Πέτρος Τατσόπουλος επιβεβαίωσε πως είναι κοντά στους 58 και τόνισε ότι το θέμα είναι «πώς θα δουλέψουμε για την ενότητα της Κεντροαριστεράς».