Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν και ώρες αγωνίας για τον Ρανταμέλ Φαλκάο που τραυματίστηκε στο γόνατο και εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να χάσει το Μουντιάλ και βέβαια να μην αγωνιστεί εναντίον της εθνικής μας ομάδας!

Ο κολομβιανός τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σασελέ και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι αρκετά σοβαρός, ενώ από το περιβάλλον του παίκτη έγινε γνωστό πως το γόνατό έχει πρηστεί και υπάρχει φόβος να έχει υποστεί ρήξη του πρόσθιου χιαστού.

n Μαύρες Γάτες στο Ολντ Τράφορντ. Η Σάντερλαντ νίκησε 2-1 στα πέναλτι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και πήρε το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ.

Στον τελικό της 2ας Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

n Πρόωρο τέλος είχε ο μήνας του μέλιτος του Ζέεντορφ με τη Μίλαν. Οι Ροσονέρι γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 2-1

και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

n Νοκάουτ από το Κύπελλο Γαλλίας τέθηκε και η Παρί Σεν Ζερμέν που ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Μονπελιέ.

n Αυτήν τη φορά η Λεβάντε δεν κατάφερε να συγκρατήσει την Μπαρτσελόνα που νίκησε την ομάδα των Βύντρα και Καράμπελα με 4-1 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Μέσι γιόρτασε την 400ή του συμμετοχή με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα όχι με γκολ αλλά με ασίστ, δίνοντας τρεις στον Τέγιο που πέτυχε χατ τρικ.