Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ της. Απομένουν εννέα ημέρες για την ολοκλήρωση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και οι Κόκκινοι Διάβολοι συναντούν κλειστές πόρτες.

Ο βραζιλιάνος αμυντικός της Μπάγερν Ντάντε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δυνατή η μεταγραφή στην παρούσα φάση. Πρόσθεσε επίσης ότι περιμένουν απάντηση από την Μπάγερν για επέκταση του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το 2016.

Με τη βοήθεια μεσαζόντων η Γιουνάιτεντ χτυπά επίσης την πόρτα της Τσέλσι για τον Ισπανό Χουάν Μάτα. Λόγω της άρνησης των Κόκκινων Διαβόλων να πουλήσουν στους Μπλε τον Ρούνι το περασμένο καλοκαίρι, ο Μουρίνιο είναι διατεθειμένος να πουλήσει πολύ ακριβά τον παροπλισμένο παίκτη του. Υπολογίζεται ότι η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να πληρώσει κοντά στα 48,5 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο. Η περίπτωση να γίνει ανταλλαγή Μάτα – Ρούνι έχει απορριφθεί από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Την περασμένη εβδομάδα ο Αλεξ Φέργκιουσον τηλεφώνησε στον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν Λοράν Μπλαν κάνοντας γνωστό το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον ουρουγουανό επιθετικό Εντισον Καβάνι. Ο Μπλαν άφησε ανοιχτό παράθυρο μόνο για το καλοκαίρι.

n Με απεργία απειλεί ο μέσος της Ιντερ Φρέντι Γκουαρίν την ομάδα του αν δεν του δώσει μεταγραφή στη Γιουβέντους μετά το ναυάγιο της ανταλλαγής με τον επιθετικό της Βέκια Σινιόρα Μίρκο Βούτσινιτς ύστερα από απαίτηση των οπαδών των Νερατζούρι.