Με μια ακόμη ανατροπή, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή στην Τούμπα με 5-1 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, οπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους, που παρουσίασαν για μια ακόμη αναμέτρηση προβλήματα στην άμυνα τους. Το 0-1 έκανε ο Πουρτουλίδης στο 4’ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με βάση το 0-1 που είχε πετύχει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στη συνέχεια όμως, οι παίκτες το Χουμπ Στέφενς, ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 20’ ο Αθανασιάδης έκανε το 1-1. Ο Μίροσλαβ Στοχ, πήρε την σκυτάλη και στο 22’ έκανε το 2-1 ενώ στο 55’ έκανε το 3-1. Ο Σλοβάκος στο 82’ έβγαλε την ασίστ στον Ολίσε, για να κάνει το 4-1 ενώ το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Μάρτενς στις καθυστερήσεις, κάνοντας το 5-1 ανοίγοντας από πολύ νωρίς (μόλις δεύτερο παιχνίδι) λογαριασμό στη νέα του ομάδα.

Ο διαιτητής Αμπάρκιολης (Καβάλας), έδειξε την κίτρινη κάρτα, στους: Κάτσε, Στοχ, Αθανασιάδη, Ιντζόγλου, Παπαστεριανός, Ζάχορα. Ο Τζαβέλλας, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 86’ της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Βίτορ (21’ Κατσουράνης), Κάτσε, Μαντούρο, Μάαρτενς, Στοχ, Λούκας (79’ Νίνης), Αθανασιάδης (67’ Ολίσε)

Ηρακλής: Κηπουρός, Κοντοδήμος, Λίμα, Παπαστεριανός, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Τάι (46’ Ματσούκας), Ονουάτσι (46’ Σιατραβάνης), Μπανμπά, Τσιλιανίδης (72’ Χιονίδης), Ζάχορα.