«Δεν χρειάζεται να κάνεις φιγούρα… Απλώς να σηκώσεις το χέρι… Δεν χρειάζεται να τεντώσεις το πόδι… Απλώς να κάνεις ένα πιο μεγάλο βήμα… Δεν χρειάζεται να χορέψεις… Απλώς να περπατήσεις…». Αυτά υποστηρίζουν οι «αμαρτωλοί της σάλσα» ή με δύο λέξεις οι Salsa Sinners, μια ομάδα επαγγελματιών χορευτών – μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα – οι οποίοι προτρέπουν το κοινό να μάθει τη γλώσσα της λάτιν μουσικής και να μιλήσει με τη δική του διάλεκτο.

Με νέες εικόνες, εκρηκτική μουσική, ατελείωτο χορό και θετική διάθεση, 40 χορευτές πρόκειται να εμφανιστούν για ένα βράδυ στη σκηνή του Fuzz Live Music Club στις 6 Φεβρουαρίου, στη χορευτική – διαδραστική παράσταση με τίτλο «Στιγμές». Με την καθοδήγηση των χορογράφων και χορευτών Kiki και Eli, οι Salsa Sinners έχουν στόχο να αναγνωρισθούν οι λάτιν χοροί ως μια μορφή τέχνης διαφορετικής από άλλες. Με τον τρόπο τους, διαδίδουν στα μέλη τους γνώσεις για τη μουσική, τον χορό και την ιστορία της αφροκουβανέζικης κουλτούρας. Εχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαγωνισμούς και παραστάσεις στην Ελλάδα (συμμετοχή στη συναυλία των Orquesta Buena Vista Social Club τον Νοέμβριο και στο 2ο Cuba Festival) καθώς και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στα μέλη που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σάλσα στο εργαστήρι των Salsa Sinners είναι ο Γιώργος Μητσικώστας και η Νάντια Μπουλέ.