Νέο rotation θα πραγματοποιήσει ο Μίτσελ στον αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννη» την Τετάρτη (20.00) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ένα λόγο παραπάνω να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα ύστερα από το 4-0 της πρώτης συνάντησης που εξασφαλίζει ουσιαστικά στην ομάδα του το εισιτήριο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο νεοαποκτηθείς πορτογάλος μέσος Πελέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Μίτσελ προτίμησε να προφυλάξει τον Ολαϊτάν (έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη) και να ξεκουράσει τους Μανιάτη, Σάμαρη, Σαβιόλα, Κάμπελ, Ρομπέρτο. Εκτός έμειναν και οι Τόρες (ανέτοιμος), Σιόβας (τραυματίας).

Ο Μέγιερι θα υπερασπίσει την Ερυθρόλευκη εστία, στα άκρα της άμυνας προορίζονται οι Σαλίνο (δεξιά), Χολέβας (αριστερά) και τις θέσεις των στόπερ θα καλύψουν οι Παπαδόπουλος, Παπάζογλου. Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Εντιγκά, Μασάντο. Στην επίθεση αναμένεται να παίξουν οι Φουστέρ, Βάις στις πτέρυγες, ο Ντομίνγκες στον άξονα και στην κορυφή ο Σέποβιτς. Στην περίπτωση που ο Μίτσελ κρίνει ότι ο Μήτρογλου είναι έτοιμος θα ξεκινήσει τον αγώνα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Πελέ.

Η 18άδα: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Βάις, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος.

Οι Μενσά, Πεϊσίνοβιτς

Με το ποσόν των 4-5 εκατ. ευρώ κοστολογούν οι Αφρικανοί τον γκανέζο διεθνή στόπερ της Εβιάν, Τζόναθαν Μενσά και αναφέρουν ότι θεωρείται καλή περίπτωση για τον Ολυμπιακό! Η γκανέζικη έκδοση του «Goal» υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν ιδανική επιλογή για το κέντρο της άμυνας τον Μενσά και μπορεί να κάνουν άμεσα κίνηση απόκτησης του. Ο Μενσά έχει συμβόλαιο στην Εβιάν και το δημοσίευμα αναφέρει ότι μπορεί να πωληθεί με 4- 5 εκατ. ευρώ . Εκτός από το υψηλό κόστος της μεταγραφής, ο Γκανέζος δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

To ρώσικο site sport.ua, σημειώνει ότι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του 26 χρονου σέρβου κεντρικού αμυντικού Νεμάνια Πεϊσίνοβιτς ο οποίος αγωνίζεται στη Νις. Το δημοσίευμα μπλέκει τον Ολυμπιακό αναφέροντας ότι κάνει προσπάθεια απόκτησης του. Ο Σέρβος ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις στα χέρια του από τον Ολυμπιακό και τη Λυών.

Προσκλήσεις για 20 τυχερούς

Προσκλήσεις θα κληρώσει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με διαγωνισμό, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook. Οι 20 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π με ανακοίνωση τονίζει ότι «ανταποδίδοντας την αγάπη και την στήριξη που λαμβάνει από τα μέλη του από τον μήνα Φεβρουάριο και κάθε μήνα έως το τέλος της σεζόν (Ιούνιος 2014) θα πραγματοποιείται κλήρωση με πλούσια δώρα για τους κατόχους της προνομιακής κάρτας μέλους. Το πρώτο δώρο που θα κληρωθεί θα είναι ένα διήμερο ταξίδι στο Μάντσεστερ της Αγγλίας προκειμένου ο τυχερός να παρακολουθήσει τον σπουδαίο αγώνα της Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό στις 19 Μαρτίου 2014».