Με ένα αρκούντως αιχμηρό σχόλιο-απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την απουσία της Ολγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο του Mega, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. 

Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος έγραψε στον ιστότοπο aixmi.gr ένα μικρό σχόλιο το οποίο τιτλοφόρησε «Η Ολγα Τρέμη εκτός Ελλάδας - Σενάρια και χαμένη δημοσιογραφική εγκυρότητα» και ανέφερε τα εξής:

«Η Όλγα Τρέμη θα λείψει αυτή την εβδομάδα από τις ειδήσεις του Μega. Βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της και αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της, στη Μεσογείων, την επόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

» Το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάσει απόψε ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος -για το λόγο αυτό- έλειψε το Σαββατοκύριακο και τον αντικατέστησε η Μαρία Σαράφογλου.

» Τι σημαίνουν όλα αυτά;

» Ότι οι μονίμως σεναριολογούντες πάλι θα απογοητευθούν. Ας κάνουν υπομονή.

» Κάποια άλλη στιγμή η Όλγα Τρέμη θα ξαναλείψει με άδεια, οπότε θα μπορέσουν να ξαναγράψουν ότι "τρίζει η καρέκλα της", "αντικαθίσταται" κλπ…

» Με την ίδια δημοσιογραφική εγκυρότητα, όπως όλες τις φορές…»

Σε δεύτερο σχόλιό του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έγραψε σχετικά: 

«Λείπει μια εβδομάδα η Τρέμη μαζί με το γιο της και γίνεται χαμός... "Τη διώχνουν", τη "βάζουν στο περιθώριο" κλπ. Τι σημασία έχει αν επιστρέφει πάντα και συνεχίζει τη δουλειά της; Αυτοί εκεί το χαβά τους... Γιατί, άραγε, δε λένε τα ίδια όταν λείπουν με άδεια οι κεντρικοί παρουσιαστές άλλων σταθμών; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει, που έλεγε και η γιαγιά μου...»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από