Επιστρέφει ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αλγερία, ο διεθνής επιθετικός δεν υπολογίζεται, πλέον, στη Σίβασπορ (αγωνίζεται δανεικός) και αναμένεται να γυρίσει άμεσα στους Ερυθρόλευκους.

«Ο Ραφίκ Τζιμπούρ πίσω στον Ολυμπιακό;», είναι ο τίτλος της αλγερινής ιστοσελίδας « dzfoot. com» και ο συνεργάτης του προπονητή της Σίβασπορ, Σέζαρ Ντομίνγκο Λόπες επιβεβαίωσε ότι ο αλγερινός διεθνής φορ δεν υπολογίζεται στον τουρκικό σύλλογο χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Μάλιστα παρέπεμψε τους Αλγερινούς να ρωτήσουν τον προπονητή της Σίβασπορ, Ρομπέρτο Κάρλος. Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Τζιμπούρ μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό καθώς ο Μήτρογλου επανέρχεται σιγά-σιγά από τον τραυματισμό του.

Νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζιούνιορς, Μαρτίνες ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, δεν θέλει να φύγει τώρα από την Αργεντινή. Ο Τύπος στην Αργεντινή έγραψε ότι για τον Μαρτίνες ενδιαφέρονται εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Άτλας και η Ντνίπρο.